Willemsparkweg 9-I
Amsterdam - Concertgebouwbuurt
Vraagprijs: € 1.800,- per maand

Tweekamer-appartement op fantastische locatie!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 14



Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 54 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 2 kamers
Bouwjaar: 1900
Buitenruimte: frans balkon
Eerste indruk
Een zeer fraai 2-kamerappartement met een vloeroppervlakte van ca. 54 m² gelegen op de tweede verdieping van een hoekpand in de chique Concertgebouwbuurt.

Het appartement is enkele jaren geleden netjes verbouwd. Aan de voorzijde is een grote en lichte woonkamer met openslaande deuren naar een Frans balkon. Aansluitend is er een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur. Verder is er een ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement en een nette badkamer.

In het gehele appartement ligt een eikenhouten parketvloer en er zijn houten deur- en raamkozijnen die voorzien zijn van thermopane beglazing.
Indeling
Er is een gemeenschappelijke entree op de begane grond met een gezamenlijk trappenhuis voor de drie boven-woningen.

De entree van de woning is op de tweede verdieping en de indeling is als volgt:

Een lichte woonkamer aan de voorzijde voorzien van grote ramen met uitzicht op o.a. de historische architectuur met een modern design van het Conservatorium Hotel. Er is een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De hal geeft verder toegang naar de badkamer met wastafel en douche alsmede naar het afzonderlijk toilet en een ruime berging met de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Aan de achterzijde van het appartement is een ruime slaapkamer.
Locatie
De Willemsparkweg is gelegen in de Concertgebouwbuurt in chique Oud-Zuid. De buurt wordt gekenmerkt door historie gecombineerd met prominente winkelstraten, musea en trendy restaurants en koffiebarretjes. Zo begin je de dag goed met één van de heerlijk vers geperste sapjes van ‘’ Joe & The Juice’’ op de Van Baerlestraat en sluit de dag ontspannen af met een heerlijke Gin Tonic op het terras van George.

Even wat natuur opsnuiven? Trek je hardloopschoenen aan, vul de picknickmand………en op naar het Vondelpark, het bekendste stadpark van Nederland, en tevens sinds 1996 een Rijksmonument(!), is een plek voor jong en oud en is min of meer je achtertuin!

Door de diverse tram- en busverbindingen zijn de bekende andere hotspots in Amsterdam, eenvoudig en snel bereikbaar .

De stad uit, naar Schiphol etc.? Geen probleem de verbinding met de ringweg A-10 is goed.
Huurcondities
- een huurperiode van minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd;
- een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
- een opzegtermijn van drie maanden;
- het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd;
- de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse - Vereniging van Makelaars (NVM);
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact