Verkoop en aankoop
Verkoop
Uw huis verkopen? Dat kunt u met vertrouwen aan ons overlaten. Het is ons vak!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk de hand te schudden, kennis te maken en uw woning op te nemen. Wij doen recherche bij de diverse instanties en wij stellen de marktwaarde voor u vast. Wij adviseren u een vraagprijs en wanneer u het licht ‘’op groen’’ heeft gezet, stropen wij de mouwen op en gaan aan de slag.

Aan de presentatie van uw woning wordt veel zorg besteed. Het is tenslotte het visitekaartje van uw woning. Wij adviseren u om de presentatie van het appartement professioneel aan te pakken. Wij doen dit middels ‘’het presentatiepakket’’ dat bestaat uit:

  • prachtige foto’s die gemaakt worden door een professionele vastgoed-fotograaf. Ook wordt er een 360 graden foto gemaakt en een hoogte foto;
  • een woonvideo (en wellicht ook met het gebruik van een drone);
  • plattegronden in 2-D en in 3-D die gemaakt worden door een ervaren tekenaar en waarbij de woning volgens de huidige NEN 2580-meetnormen wordt opgemeten;
  • plaatsing van de woning op Funda;
  • plaatsing van de woning op de website van de MVA;
  • plaatsing van de woning op onze eigen website;
  • indien gewenst een plaatsing op social media (Facebook en Instragram);
  • extra tools op Funda om een beter zoekresultaat c.q. een hogere ranking te hebben;
  • een “flitsende” verkoopbrochure die door ons kantoor wordt gemaakt. Er kan in goed overleg ook een ‘’glossy’’  verkoopbrochure door een grafisch ontwerpster worden gemaakt.

Uw woning zal ook gepresenteerd worden in de “etalage” van ons kantoor, die dagelijks door verrassend veel belangstellenden wordt bekeken.

De presentatie van uw woning, de bezichtigingen, het onderhandelingsproces, naar de notaris voor de koopakte, de bouwkundige keuring en de uiteindelijke levering van uw woning………..wij begeleiden u met kwaliteit en enthousiasme van ‘’A tot en met Z’’.

 

Aankoop
Mogen wij u binnenkort ook van harte feliciteren met uw nieuwe woning?

Uw woonwensen zijn uniek en dat zijn onze uitgangspunten. Misschien heeft u al woningen bekeken en is het nu tijd voor de volgende stap:  het daadwerkelijk aankopen van een woning. Maar misschien bent u nog helemaal onbekend op de Amsterdamse woningmarkt, wij maken u graag wegwijs!

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en de mogelijkheden. Daarna gaan we voor u op zoek. Wij bieden u woningen aan maar uiteraard staan wij ook open voor uw suggesties. Als u een woning wilt bezichtigen gaan wij met u mee.

En dan opeens is het zo ver………dat ene ’’huis’’ voelt aan als ‘’thuis’’ en dus is DÉ woning gevonden! Maar nu?

Met onze jarenlange ervaring in de Amsterdamse woningmarkt bent u bij ons aan het juiste adres! Wat is de marktwaarde van deze woning? Wat gaan we bieden? Dat hangt af van verschillende factoren. We zullen dan ook al het nodige aan onderzoek doen bij o.a. de Vereniging van Eigenaren, het archief van de NVM en Funda, Bouw- en woningtoezicht, de Amsterdamse Milieudienst, het Stadsdeel, de Woningcartotheek etc. We controleren onder de bestemming en doen kadastrale recherche.
We begeleiden en adviseren u vanaf het eerste moment, die eerste bezichtiging, de onderhandelingen tot uiteindelijk de akte van levering die wordt ondertekend bij de notaris……..hét moment waarbij u de sleutel ontvangt van uw nieuwe woning. Een prachtig moment!

Ook kunnen wij u adviseren en voor u optreden, bij de aankoop via de Amsterdamse huizenveiling (De Eerste Amsterdamse). Zie voor meer informatie over het Amsterdams veilinghuis het tapje Veilingen.