Beethovenstraat 48-III+IV
Amsterdam - Apollobuurt
Vraagprijs: € 6.000,- per maand

Luxueus dubbel bovenhuis met riant dakterras!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 30







Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 150 m²
Type object: dubbel bovenhuis
Aantal kamers: 4 kamers
Bouwjaar: 1930
Buitenruimte: dakterras
Eerste indruk
Luxueus vierkamerappartement van ca. 150 m² met een ruim balkon op het westen en een zeer riant dakterras!

Het dubbel bovenhuis is gelegen op de derde en de vierde verdieping in een kleinschalig wooncomplex voorzien van een lift.

Er is met oog voor detail gerenoveerd en de woning is voorzien van veel luxueuze faciliteiten. Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige materialen is het afwerkingsniveau in de woning van de beste kwaliteit.

Van de comfortabel bank van Italiaans design in de woonkamer tot en met de botermessen in de besteklade……het dubbel bovenhuis is volledig ingericht door interieurontwerper Ruud van Oosterhout.

Het appartement is gelegen aan de gezellige Beethovenstraat in Amsterdam-Zuid, met onder andere de Zuidas, en de internationale school in de directe omgeving.
Indeling
Via het chique trappenhuis of met de lift is de entree van het appartement, op de derde verdieping, te bereiken.

De derde verdieping:
De ruime en erg lichte woonkamer is aan de voorzijde met uitzicht op de gezellige Beethovenstraat. De grote gashaard met daaronder het dressoir, uitgevoerd in brons, is het middelpunt van de woonkamer. Het smaakvolle LG-tvscherm en de luxe surround speakerinstallatie van Bower & Wilkins zetten de puntjes op de ‘’i’’.

Er is een open verbinding met de luxe leefkeuken. Er is veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, waaronder een vijfpits gaskookplaat, een Miele vaatwasmachine professional line, een riante koelkast, een riante vriezer, een wijnklimaatkast, een bordenwarmer, een 90 cm brede oven en een Quooker.
 
Vanuit de keuken is het balkon te bereiken. Het balkon is op het westen (middagzon) en over de hele breedte van de woning.

Er zijn op de derde verdieping twee ruime slaapkamers ieder met een luxe badkamer en suite.

De ruime slaapkamer aan de achterzijde heeft op maat gemaakte kasten en is verder voorzien van airco en openslaande deuren naar het balkon. De badkamer en suite is voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel, een inloopdouche en een apart toilet. De badkamer is ruim van opzet en met sanitair dat zo is ontworpen dat het niet allesoverheersend is.
  
De slaapkamer aan de voorzijde heeft uitzicht op de gezellige Beethovenstraat. De badkamer en suite is voorzien van een wastafel en een inloop-/regendouche.

Tot slot is er op deze verdieping nog een aparte ruimte met de wasmachine en de droger, een apart toilet, een technische ruimte, een stookruimte en een garderobe.

Vierde verdieping: een interne houten trap met geïntegreerde verlichting leidt naar de vierde verdieping. Op de overloop is een deur naar het riante dakterras.
 
Verder is op de vierde verdieping de master-bedroom met een badkamer en suite. Het is een luxe badkamer die niet alleen stijlvol maar ook functioneel is.
 
Er is een ligbad, een dubbele wastafel met veel bergruimte en daarboven een verwarmde spiegel, een regendouche en een toilet.
 
In de master is airco aanwezig alsmede een op maat gemaakte kastenwand. Via een opstapje is het riante dakterras te bereiken.
 
Het dakterras heeft houten vlonders, mooie grote plantenbakken met een irrigatiesysteem, er is buitenverlichting en er is een buitenkraan. De oppervlakte is ca. 45 m² en door de gunstige ligging, is het hier de hele dag volop genieten!
Locatie
Gelegen aan één van de leukste winkelstraten in de chique Apollobuurt in het gewilde Amsterdam-Zuid en nabij de Zuidas.

Er is een gevarieerd winkelaanbod en er zijn ook diverse hippe koffiebarretjes, cafés en restaurants in de directe omgeving.

Op enkele minuten fietsen zijn diverse culturele ‘’hotspots’’ van Amsterdam te bereiken, waaronder het Museumplein met het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Verder is er natuurlijk ook het Vondelpark, het Beatrixpark, de chique Cornelis Schuytstraat en de P.C. Hooftstraat.

De bereikbaarheid is erg goed. Voor de deur stoppen de tramlijnen 5 en 24 die onder anderen stoppen op station Zuid. Ook met de auto is het appartement goed bereikbaar.
Huurcondities
- een huurperiode van tenminste 1 jaar en daarna een optie tot verlenging;
- een opzegtermijn van drie maanden;
- een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
- een diplomatenclausule is mogelijk;
- de oplevering is in goed overleg, kan per direct.
- volledig ingericht, inclusief (maatwerk-) meubilair, servies, bestek, pannen, schalen, etc.;
Bijzonderheden
- er is een lift;
- LED verlichting en isolerend glas;
- mooie open gashaard in de woonkamer;
- grote LG televisie in de woonkamer;
- Bowers en Wilkins speakers in de woonkamer, aangestuurd door Rotel versterkers;
- alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en LG televisie;
- airconditioning in de masterslaapkamer op 4-hoog en in de achterste slaapkamer op 3-hoog;
- KNX Domotica in combinatie met Savant zorgt voor het bedienen van verlichting, verwarming, koeling, audio en video via de aanwezige Ipad of via je eigen smartdevices;
- geoliede eikenhouten vloeren en in de natte ruimtes Italiaanse keramische tegels;
- drukverhoger voor de waterdruk, waterontharder, automatisch spoelsysteem tegen legionella en intercom;
- de verhuurder is een professionele vastgoedbelegger en heeft een vakkundige en service gerichte organisatie.
Huurprijs
€ 6.000,- per maand exclusief servicekosten ad € 150,- en exclusief internet, televisie, telefoon, Netflix etc.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aansluitingen van gas, water en elektra.
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact