Nieuwe Leliestraat 140-III+IV
Amsterdam - Jordaan
Vraagprijs: € 825.000,- k.k.

Fantastisch wonen in een zeer smaakvol gerenoveerd en duurzaam dubbel bovenhuis in de schilderachtige Jordaan!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 27Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 92 m²
Type object: dubbel bovenhuis
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 1949
Buitenruimte: dakterras
Eerste indruk
Authentiek, industrieel en minimalistisch. Enkele kernwoorden voor dit heerlijke appartement in de levendige Jordaan, maar met ook nog volop rustige straten en oer hollandse gewoonten. De Jordaan wordt gekenmerkt door Amsterdamse panden met sierlijke topgevels, pittoreske grachten en veel gevelbankjes voor de deur voor een kop koffie met de krant in de ochtend en een glas wijn in de avond.  

Het betreft twee panden gelegen op eigen grond. De panden zijn zeer grondig en met het oog op duurzaamheid gerenoveerd. Het is een van de eerste renovatieprojecten waar gasloos wonen gerealiseerd is!
 
In de panden zijn zes smaakvolle appartementen gerealiseerd. Vier appartementen op de 1ste en de 2de verdieping en twee dubbele bovenwoningen met een fraai terras op de uitbouw en dit appartement heeft een zeer uniek en ‘’echt’’ Amsterdams uitzicht op de Westertoren!

Kom langs en ontdek deze fijne appartementen vol woonplezier in hartje Jordaan!
Indeling
Door de woonoppervlakte en de huidige lay-out en de keuzevrijheid van de uiteindelijk indeling kunnen er drie vertrekken slaapkamer worden.

Er is een badkamer voorzien van een douche en een wastafel. Verder is er een apart toilet. De badkamer heeft een smaakvolle schuifdeur.

Voor een goede indruk van de bovenwoning en de diverse mogelijkheden verwijzen wij u naar de bijgaande plattegronden.

De aangename sfeer in het appartement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de combinatie van zwarte kozijnen, een fraaie eikenhouten vloer, strak gestukadoorde wanden afgewisseld met bakstenenmuren welke wit geschilderd zijn en balken in het zicht. Na er volledig uw inrichting aan toe te voegen is de sfeer compleet en rest ons nog maar één ding te zeggen: ‘’welkom thuis!’’.

Verder is het terras op de vierde verdieping voorzien van elektra.

Deze dubbele bovenwoning is gelegen op de 3de en de 4de verdieping met een waanzinnig uitzicht op de Westertoren! Vanaf de tweede verdieping is er een eigen entree.

De woonoppervlakte is maar liefst ca. 92 m² en er is een fijn dakterras op de uitbouw van.

Door de speelse lay-out zijn er diverse indelingsmogelijkheden.

Kiest u voor de wonen op de 3de verdieping en daardoor een riante masterverdieping met uitzicht op de Westertoren vanuit uw bed(!), of heeft u voorkeur voor omgekeerd wonen, met een riante living met een open leefkeuken op de 4de verdieping. De keuze is geheel aan u!

De dubbele bovenwoning is modern maar toch authentiek met stoere materialen maar ook met volop warme elementen.
Locatie
De Nieuwe Leliestraat is gelegen in de Jordaan en tussen de Egelantiersgracht en de Bloem-gracht in. Verder loopt de Nieuwe Leliestraat van de Lijnbaansgracht tot aan de Prinsengracht waar de Westertoren je tegemoet straalt.

De schilderachtige Jordaan; vroeger een typische volksbuurt met een kleurrijk verleden, nu razend populair bij bezoekers en inwoners door de pittoreske grachten en de knusse straten en stegen.

Een waar winkel- en uitgaans- walhalla is gelegen op 5 minuten loopafstand, te weten de Tweede Egelantiersdwasstraat, de Tweede Tuindwarsstraat en de Tweede Anjeliersdwarsstraat. Dit wordt ook wel ‘’de Kalverstraat van de Jordaan’’ genoemd.

Ook de hippe ‘’negen straatjes’’, de gezellige Elandsgracht etc. zijn op korte afstand. Vergeet verder de Noordermarkt niet, welke aan de voet van de Noorderkerk, op een van de mooiste pleinen van de stad, wordt gehouden op maandag en op zaterdag. Of de markt op zaterdag op de Lindengracht met allerlei heerlijke dagverse producten.
V.v.E.
De V.v.E. is ingeschreven in de K.v.K. maar nog niet actief. Het betreft een sub-V.v.E. bestaande uit 6 leden. De servicekosten zijn € 125,- per maand.
De sub-V.v.E. is net opgericht en er is geen reservefonds. Er is nog geen meerjarenonderhoudsplan aanwezig.
Bijzonderheden
BIJZONDERHEDEN:
- een recentelijk zéér smaakvol gerenoveerd appartement;
- onderdeel uitmakend van een fraai ‘’tweeling’’-pand in hartje Jordaan;
- verbouwd met oog voor duurzaamheid.
- één van de eerste renovatieprojecten waarbij de woningen gasloos zijn gemaakt;
- een schitterende eikenhouten vloer met vloerverwarming;
- moderne en authentieke elementen ontmoeten elkaar in de woning;
- twee slaapkamers en de mogelijkheid er 3 te creëren;
- diverse indelingen mogelijk;
- spectaculair uitzicht op de Westertoren.
- er is een eigen terras voorzien van water en elektra;
- de koper kan geheel naar eigen wens en voor eigen rekening een keuken plaatsen;
- gelegen op eigen grond;
- een beschermd stads-/dorpsgezicht;
- gelegen in de meest bezongen buurt ‘’De Jordaan’’ met alle gemakken binnen handbereik;
- de projectnotaris is Hartman LMH in Amsterdam.
Oplevering
In overleg. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact