Wat doen wij nog meer?
De dienstverlening van Straathof Makelaars o.g. gaat verder…………….

Advies
Door de komst van internet is een groot gedeelte van het woningaanbod openbaar waardoor er soms ook wel besloten wordt om zonder hulp van een deskundige tot aan- en/of verkoop over te gaan.

Dan blijkt dat er op het laatste moment toch behoefte is aan iemand die met u meedenkt. Iemand met verstand van zaken. Heeft u behoefte aan reflectie of aan een second opinion? Wilt u uw beslissing nog eens tegen het licht houden? Bel of mail ons gerust!

Splitsen
Een pand kan bestaan uit meerdere woningen en/of bedrijfsruimten. Wanneer u als eigenaar van een dergelijk pand de woningen of de bedrijfsruimten afzonderlijk wilt verkopen, dient u het pand eerst te splitsen in meerdere appartementsrechten. Dit houdt in dat iedere afzonderlijke woning of bedrijfsruimte een eigen appartementsindex krijgt in het kadaster, waardoor het afzonderlijk te verkopen is.

Voor het splitsen van een pand heeft u meestal een vergunning nodig van het stadsdeel.
Of een dergelijke splitsingsvergunning nodig is, hangt af van de ligging, het bouwjaar en de bestemming van het pand. Als de grond onder het pand in erfpacht is uitgegeven, moet ook de erfpacht gesplitst worden.

Wij denken met u mee en begeleiden u eveneens graag in dit toch wel bijzondere traject.

Beheer
U bent de eigenaar van één of van meerdere woningen en/of (kantoor-)panden die u reeds verhuurt of wilt laten verhuren.

Een goed beheer van deze panden vereist de nodige kennis, aandacht en manuren om een zo goed mogelijk rendement te behalen. In opdracht van particuliere eigenaren en professionele beleggers verzorgen wij het administratieve en technisch beheer van onroerend goed.

Uitbesteding van het beheer aan ons kantoor brengt grote voordelen met zich mee. U kunt zich met een goed gevoel richten op andere zaken en u krijgt een serieuze en betrokken partner die uw zaken efficiënt en effectief regelt en die u van betrouwbaar advies voorziet.