Vierwindenstraat 1
Amsterdam - Westelijke eilanden
Vraagprijs: € 625.000,- k.k.

Historisch en aangenaam wonen in een karakteristiek pakhuis met serene rust rondom!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 18




Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 77 m²
Type object: benedenwoning
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 1980
Buitenruimte: tuin
Eerste indruk
Een charmant benedenhuis met een privé tuin en grenzend aan een prachtige gemeenschappelijke binnen-tuin.

Het 3-kamerappartement, gelegen op eigen grond, heeft een woon-oppervlakte van ca. 77 m² en heeft een privé tuin van ca. 15 m².

De riante gemeenschappelijke tuin voelt idyllisch aan door de diverse bomen en andere beplanting in contrast met de strak gestukadoorde buitengevels.

Het appartementencomplex, waar het appartement onderdeel van uitmaakt, is verzorgd. Het is een karakteristiek complex op het rustige c.q. het ‘’dorpse’’ Realeneiland.
Indeling
Via een gedeeltelijk afgesloten gemeenschappelijke entree met een bellentableau, de brievenbussen en een lift kom je bij de toegangsdeur van het benedenhuis.

Bij binnenkomst in de hal van het appartement is er toegang tot de diverse vertrekken.

De mooi ruim opgezette woonkamer van circa 40 m² (!) met een open keuken is gelegen aan de zonnige tuinzijde en strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement. De woonkamer is voorzien van toogramen en heeft openslaande deuren naar de tuin. De toogramen zorgen voor een fijne sfeer en voorzien het appartement van een aangename hoeveelheid licht.

De keuken met een kookeiland is voorzien van een kunststof werkblad met een RVS-lijst, een elektrische oven, een fornuis, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser en er is diverse kastruimte.

In de woonkamer liggen marmeren tegels.

Er zijn twee ruime slaapkamers, beiden wederom voorzien van de kenmerkende toogramen. Verder hebben de beide slaapkamers, anders dan de rest van het appartement, een laminaat vloer.

De badkamer aan het einde van de ruime hal is voorzien van een douche, een wastafelmeubel en de aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Tot slot is er een separaat toilet.
Locatie
Rijke historie, indrukwekkende pakhuizen, houten ophaalbruggen, fraaie gevelwanden met betekenisvolle gevelstenen. Het Realeneiland biedt diverse straatbeelden die je niet zo snel verwacht midden in de binnenstad van Amsterdam. Bovendien zijn de Westelijke Eilanden, waar het Realeneiland onderdeel van uitmaakt, erg rustig en heeft het een ‘dorps’ karakter.

Ambachtswinkels, conceptstores, boekenzaken en hippe cafés zijn om de hoek te vinden in de Haarlemmerstraat. Hier is ook de art-decobioscoop the Movies waar filmhuisfilms worden getoond. Iedere woensdag is op het Haarlemmerplein een gezellige markt waar biologische producten worden verkocht.

Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse bus- en tramverbindingen op het Haarlemmerplein en het Centraal Station is op circa 15 minuten loopafstand.

Parkeren kan in de omliggende gebieden waaronder het Westerdok, op Prinseneiland en bij de Silodam. Hier zijn tevens een aantal parkeerplaatsen te koop of te huur.
V.v.E.
De Vereniging van Eigenaren ‘’De Real’’ wordt professioneel beheerd door V.v.E. Beheer Amsterdam.

De servicekosten zijn € 235,61 per maand en dat is inclusief een voorschot van de stookkosten.

De Vereniging van Eigenaren is ingeschreven in de Kamer van Koophandel en er is een meerjaren- onderhoudsplan aanwezig.
Bijzonderheden
- het bouwjaar is ca. 1980;
- de oppervlakte is opgemeten volgens de NEN2580 meet-normen;
- gelegen op de begane grond;
- voor en achter toogramen die het appartement een sprookjesachtige sfeer geven;
- er zijn twee slaapkamers;
- een verzorgd wooncomplex;
- een fijne privé tuin van ca. 15 m² op het westen die grenst aan een riante en goed onderhouden gemeenschappelijke binnentuin;
- door de aanleg van terrassen en beplanting hangt er een mediterrane sfeer in de (binnen-) tuin;
- gelegen op eigen grond;
- de woonomgeving kenmerkt zich door prachtige pakhuizen, groenperkjes en grachten met ophaalbruggetjes;
- er is blokverwarming.

- de woonomgeving kenmerkt zich door prachtige pakhuizen, groenperkjes en grachten met ophaalbruggetjes;
- er is blokverwarming.
Oplevering
In overleg. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact