Jacob van Lennepstraat 35-II-A
Amsterdam - Da Costabuurt
Vraagprijs: € 265.000,- k.k.

Wonen op een heerlijke locatie in een compact appartement in de geliefde Da Costabuurt!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 23


Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 33 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 2 kamers
Bouwjaar: 1882
Eerste indruk
Wonen op een heerlijke locatie in een compact appartement in de geliefde Da Costabuurt. Het appartement is gelegen op eigen grond in een fijne rustige straat met de Amsterdamse drukte in de directe nabijheid.

Het pand Jacob van Lennepstraat 35 heeft een goed onderhouden voorgevel met leuke details bij het lijstwerk. Het appartement is ca. 33 m² maar voelt ruimer aan door de 3 grote ramen die op het zuiden zijn. Via het gemeenschappelijk trappenhuis is de woning op de 2de verdieping aan de achterzijde te bereiken.

Het pand, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is in 2008 gesplitst. Het pand bestaat uit 8 appartementsrechten, te weten 6 kleine appartementen en 2 grote appartementen. De V.v.E. wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer B.V.

Er is recent een nieuwe cv-installatie geplaatst (merk Intergas, type hoog rendement), er is enig schilderwerk verricht en er ligt een laminaatvloer. Voor een optimaal gebruik van de ruimte is er een inbouwkast over de gehele breedte van het slaapgedeelte. In deze inbouwkast is een tweepersoonsbed opgenomen. Door dit bed in te klappen heb je op een gemakkelijke manier meer ruimte. Kortom een hartstikke leuk appartement op een geweldige locatie in Amsterdam!
Indeling
Entree, hal, toilet en douche. In het verlengde van de doucheruimte is de keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur waaronder een wasmachine en een oven.

Via de keuken loop je het lichte woongedeelte in. Er zijn twee grote ramen (op het zuiden) in de woonkamer die lopen vanaf de verlaagde vensterbank tot aan het plafond. Hierdoor is er maximale lichtinval. Tevens is er een schouw en een inbouwkast in de woonkamer.

Het slaapgedeelte wordt door een dunne wand afgescheiden van het woongedeelte. Dit zorgt voor privacy. Het slaapgedeelte is voorzien van een kastenwand met daarin opgenomen een bed die opklapbaar is.
Locatie
De woning is gelegen in geliefde Da Costabuurt. De Da Costabuurt is een typische Amsterdamse woonwijk met veel buurtactiviteiten, saamhorigheid en gezelligheid.

Café’s, restaurants, supermarkten, hippe en trendy winkels, de Foodhallen, de Ten Katemarkt en het altijd gezellige Vondelpark is allemaal op minder dan ca. 10 minuten loopafstand! Een betere ligging is haast niet denkbaar. Met de auto bereik je binnen ca. 10 minuten de Ring. De tramlijnen 3, 7 en 17 hebben een halte op de kruising van de Bilderdijkstraat met de Kinkerstraat.

Je vertrekt in de ochtend vanuit je appartement, de dag begint en Amsterdam komt langzaam op gang. In de vroege ochtend is de Bilderdijkstraat één grote stroom van mensen op de fiets, die naar hun werk gaan of de kinderen naar school brengen etc. Reuring alom!

De woning ligt in een zijstraat van deze drukte, net over de brug bij de Da Costagracht, waar je een fraai uitzicht hebt over het Jacob van Lennepkanaal. Hier stap je met een aangenaam en een rustig gevoel de dag tegemoet terwijl de vogels fluiten.
Bijzonderheden
- gelegen op eigen grond;
- uitstekende ligging;
- leuke voorgevel;
- een nieuwe cv-ketel (merk Intergas, type hoog rendement);
- het appartement heeft 3 grote ramen op het zuiden en zijn voorzien van isolatieglas;
- een gezonde V.v.E.
V.v.E.
Het appartement maakt onderdeel uit van een V.v.E. bestaande uit 8 appartementen. De servicekosten zijn € 57,- per maand. Het aandeel van dit appartement is een 35/415ste aandeel in de gemeenschap. De V.v.E. wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer B.V. vraagprijs
De vraagprijs is € 265.000,- k.k.

De oplevering is in goed overleg.
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact