Oudheusdenstraat 14
Badhoevedorp
Vraagprijs: € 455.000,- k.k.

Ruim wonen in een familiehuis waar het mogelijk is om uw creativiteit de vrije loop te laten!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 35Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 131 m²
Type object: hoekhuis
Aantal kamers: 4 kamers
Bouwjaar: 1969
Buitenruimte: tuin
Eerste indruk
Een ruim familiehuis, type hoekhuis met een heerlijke voor-, zij- en achtertuin met tevens een achterom en een vrijstaande stenen berging. De eigen garage op ca. 100 meter afstand van de woning is een gunstige bijkomstigheid!

De woonoppervlakte is ca. 130 m² verdeeld over drie woonlagen. Door de diverse aan-/en uitbouw-mogelijkheden is deze woonopper-vlakte te vergroten en dit met nog meer woongenot als resultaat. Zoveel mensen, zoveel wensen…... De diverse mogelijkheden maken dit woonhuis uiterst geschikt om uw eigen creativiteit de vrije loop te laten. Uiteraard denken wij graag met u mee en zie voor eventuele mogelijkheden verderop in deze verkoopbrochure.

Het woonhuis is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Badhoevedorp. Badhoevedorp is de ideale woonplaats voor diegene die op zoek is naar een groene, kindvriendelijke woonomgeving met scholen, sportclubs, buurt-supers etc. nabij, maar die het stadsgevoel niet uit het oog wil verliezen. Het centrum van Amsterdam is op maar ca. 15 minuten rijafstand!
Indeling
De begane grond: entree via het tochtportaal/de hal waar ook de garderobe, de meterkast en een afzonderlijk toilet is.

De woonkamer is ruim van opzet. Aan de voorzijde is thans het zitgedeelte met een openhaard. Het zitgedeelte loopt over in het eetgedeelte en naar de keuken. Doordat de diverse vertrekken een open verbinding met elkaar hebben voelt de begane grond ruim aan.

De keuken is momenteel in een L-opstelling. Zelfs zonder uitbouw is er voldoende ruimte om de droom van een ontbijtbar of een riant kookeiland in vervulling te laten gaan! In de keuken is aan de achterzijde een glazen schuifpui naar de achtertuin die op het oosten is. Doordat in het verleden het perceel van 136 m² naast de woning bijgekocht is, is van ‘’alleen maar’’ een achtertuin geen sprake meer. We kunnen gerust spreken van een tuin ‘’rondom’’. In de tuin staat nog een stenen berging en er is een achterom.

Terug naar de woonkamer. Hier is namelijk ook nog de trapopgang naar de eerste verdieping,……gaat u mee?!

eerste verdieping: er zijn twee ruime slaapkamers. Deze twee slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde is, worden van elkaar gescheiden door de overloop en de badkamer.

De slaapkamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 20 m² en met inbouwkasten.

De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ca. 17 m². Ook deze slaapkamer is voorzien van inbouwkasten. Hier is ook een wastafel.

Gezien de oppervlaktes van de twee slaapkamers is het heel goed mogelijk om met de nodige aanpassingen één of beide slaapkamers op te splitsen en drie of vier slaapkamers te creëren op deze verdieping.

De badkamer is gedateerd en heeft een bad met douche, een wastafel en een toilet.

Een spiltrap leidt ons naar de tweede verdieping.

tweede verdieping: dit is de kapverdieping. Er zijn twee (slaap-) kamers en op de overloop is een wastafel.

Beide kamers hebben een dakraam voor de inval van daglicht. Er is ook verwarming aanwezig.

Onder de schuine dakvlakken is diverse bergruimte. Hier is eveneens de c.v.-ketel.

Thans heeft deze verdieping een woonoppervlakte van ca. 27 m² (de vloeroppervlakte is ca. 33 m²). De woonoppervlakte is te vergroten met dakkapellen aan de voor- en de achterzijde.

Boven de overloop is nog een vliering wat goede bergruimte is.
Mogelijkheden
Dit hoekhuis biedt u volop mogelijkheden om het woongenot eventueel nog verder te vergroten. Dit kan variëren van slechts een interne renovatie en/of herindeling tot het uit-, aan- en opbouwen. Bijvoorbeeld:
• het plaatsen van dakkapellen aan de voor- en aan de achterzijde;
• het uitbouwen van de woon-/eetkamer dan wel de (woon-) keuken aan de achterzijde;
• wellicht het uitbouwen van de begane grond aan de zijkant.

Voor sommige gedeelten van de verbouwing zal een omgevings-vergunning aangevraagd moeten worden. Dit is geheel voor rekening en risico van de koper. Wij kunnen u hierover nader informeren, doch het is ook verstandig om uw eigen architect of adviseur hierover in te schakelen. Het bestemmingsplan is eveneens bij ons kantoor en/of bij de gemeente op te vragen.

Zoveel mensen, zoveel wensen en zie hiernaast enkele voorbeelden. Tijdens de bezichtigingen denken wij uiteraard mee met uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden.

De artist impressies in deze brochure en de aangepaste plattegronden zijn bedoeld om een beeld te schetsen van de eventuele uitbreidingsmogelijkheden alsmede om een sfeerimpressie te geven van een eventuele interne verbouwing/ modernisering.

Of alle wijzigingen ook daadwerkelijk haalbaar zijn, zal een bouwkundige moeten beoordelen. De impressies zijn niet op het bouwbesluit getoetst.

Derhalve kunnen aan de impressies etc. geen rechten worden ontleend. De verkoper(s) dan wel de makelaar/het makelaarskantoor kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor wanneer blijkt dat bepaalde voorbeelden/impressies in werkelijkheid toch niet gerealiseerd kunnen worden. Als verkoper dient u zelf onderzoek te doen en/of bijvoorbeeld een bouwkundige te raadplegen over de mogelijkheden.
Locatie
Een liefhebber van de grote stad, maar wel meer wanneer het u uitkomt? Zoekt uw ruimte en rust in Badhoevedorp! Een heerlijk dorp voorzien van alle dagelijkse gemakken zoals kinderdag-verblijven, (basis-)scholen, sport-verenigingen, een goed aanbod aan winkels etc. en dat allemaal gelegen onder de rook van Amsterdam.

Groenperken, boomrijke lanen, speelplaatsen, ook dat is Badhoevedorp. Het is simpelweg een heel fijne woonplaats voor jong en oud!

Via de uitvalswegen en met het openbaar vervoer is naast Amsterdam ook Amstelveen, Haarlem of Schiphol in korte tijd te bereiken.
Oppervlakte
De totale woonoppervlakte is ca. 130 m² verdeeld over drie woon-verdiepingen:
•de begane grond: ca. 52 m²;
•de eerste verdieping: ca. 52 m²;
•de tweede verdieping: ca. 27 m². De oppervlakte van de berging is: 8 m²; De oppervlakte van de garage is: 16 m².
Bijzonderheden
•het zijn drie percelen met een kadastrale oppervlakte van 307 m² exclusief de garage.
•door de diverse mogelijkheden is de woning geheel naar eigen wens te renoveren dan wel te verbouwen, uit- aan- en op te bouwen;
•er is een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is op het oosten en heeft een achterom;
•bouwjaar 1969;
•gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
•er zijn thans vier slaapkamers;
•er is een eigen garage om de hoek;
•gelegen op eigen grond;
•het betreft een nalatenschap;
•de niet-bewoningsclausule en de oudersdomsclausule zijn van toepassing.
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact